Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 6/5/2023

Lees deze Algemene Voorwaarden ("Voorwaarden") zorgvuldig door voordat je gebruik maakt van onze website en diensten. Deze Voorwaarden regelen je gebruik van de website https://b-forestgloves.com/ (hierna te noemen "Website") en de diensten die worden aangeboden door Kemtrade (hierna te noemen "Wij", "Ons", "Onze").

  1. Acceptatie van de Voorwaarden

Door de Website te bezoeken, te bladeren, te registreren of gebruik te maken van onze diensten, verklaar je dat je deze Voorwaarden hebt gelezen, begrepen en akkoord gaat met alle bepalingen en voorwaarden die hierin zijn uiteengezet. Indien je niet akkoord gaat met deze Voorwaarden, dien je geen gebruik te maken van onze Website en diensten.

  1. Diensten

Onze Website fungeert als een platform voor Online verkoop, waarbij we producten aanbieden van verschillende leveranciers. Wij zijn niet de fabrikant of eigenaar van de aangeboden producten. We faciliteren alleen de verkoop en verzending van deze producten. Eventuele geschillen met betrekking tot de producten vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende leverancier.

  1. Bestellingen en Betalingen

Het plaatsen van een bestelling via onze Website is onderworpen aan beschikbaarheid en acceptatie van de betaling. We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren om welke reden dan ook, inclusief maar niet beperkt tot vermoedelijke fraude, onjuiste prijsstelling of technische problemen.

Betalingen worden verwerkt via veilige betaalmethoden die worden aangeboden op onze Website. Door een bestelling te plaatsen, ga je ermee akkoord dat je verantwoordelijk bent voor het betalen van de totale kosten van de bestelde producten, inclusief eventuele belastingen en verzendkosten.

  1. Verzending en Levering

We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Houd er echter rekening mee dat de verzendtijden kunnen variëren, afhankelijk van de leverancier en het verzendadres. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen of problemen die buiten onze controle liggen, zoals douanebeperkingen of transportproblemen.

  1. Retouren en Terugbetalingen

In geval van een defect product of een verkeerde levering, dien je binnen 14 dagen contact met ons op te nemen. We zullen ons best doen om het probleem op te lossen en, indien nodig, een retourzending en/of terugbetaling te regelen volgens ons retourbeleid.

  1. Intellectuele Eigendom

De inhoud op onze Website, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo's, handelsmerken en software, zijn eigendom van Kemtrade of onze partners. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, te reproduceren, te verspreiden of op enigerlei wijze te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

  1. Beperking van Aansprakelijkheid

Onze Website en diensten worden geleverd op een "as is" basis. We bieden geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of geschiktheid van de inhoud en producten op onze Website. We zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van onze Website of diensten.

  1. Privacy

We hechten veel waarde aan de privacy van onze gebruikers. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie over hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

  1. Toepasselijk recht en Geschillenbeslechting

Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Nederland. Eventuele geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Nederland.

  1. Wijzigingen in de Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op onze Website zijn gepubliceerd. Het is je verantwoordelijkheid om regelmatig deze Voorwaarden te controleren op updates.

Neem bij vragen of opmerkingen over deze Voorwaarden contact met ons op via info@b-forestgloves.com.

Dank je wel voor het gebruik van onze Website en diensten!

Het Kemtrade-team

Retour aanmelden.